Všechny nabídky v kategorii prodej domů a chat

Prodej rodinného domu Praha 10

Jaroměřská 168

4+1, garáž, zahrada, klidná lokalita Prahy 10

13 600 000 Kč


Prodej rodinného domu Praha 10 4+1, garáž, zahrada, klidná lokalita Prahy 10

Prodej rodinného domu ve vyhledávané a lukrativní lokalitě Prahy 10. Nachází se v klidné ulici, v zástavbě rodinných domů s veškerou občanskou vybavenosti v pěším dosahu.
Stávající dispozice domu z roku 1960 je 4+1 s garáží a velkým sklepem. Pozemek má celkovou výměru 406 m2, zastavěná plocha 100 m2. Zahrada je udržovaná s jižní orientací. Hlavní vstup do domu je ze zahrady. Zde se nachází zádveří se schodištěm do obytné části domu, kde jsou 3 samostatné průchozí pokoje, kuchyně, spíž, koupelna s vanou, samostatné WC a schodiště do podkroví. V podkroví je jeden pokoj s oknem, malý pokojík bez okna, dvě malé půdy a obytná chodba.
V suterénu domu se nachází garáž pro menší auto a členěný sklep s malými okny do zahrady a schodištěm do obytné části. Původně zde byla prádelna, dílna a kotelna. Dům je vytápěný plynovým kotlem, připojený na obecní vodu a kanalizaci, vlastní kopaná studna na zahradě.
Vzhledem k zástavbě domů v těsném sousedství a okolí je pravděpodobně po dohodě s místním stavebním úřadem možnost patrové přístavby. Boční část pozemku je vhodná pro vybudování 2-3 parkovacích míst.
V pěší dostupnosti se nachází městský úřad, pošta, zdravotnické středisko, lékárna, škola, školka, Lidl, Billa, Albert, několik restaurací. V blízkosti je Hostivařský les a přehrada, golfový areál Hostivař, sportovní hřiště, dětské centrum Krtkův svět.
Výborná dostupnost do centra - stanice autobusu se nachází 200m od domu - směr metro Háje, nádraží Hostivař nebo metro Skalka. Doporučuji. Cena domu je příznivá, objednejte si prohlídku co nejdříve. V této lokalitě je dlouhodobě větší poptávka po prodeji rodinných domů než je nabídka. Volejte kdykoliv, prohlídky možné i o víkendu.

Máte zájem?

Kontaktuje našeho makléře

Telefon

+420604656566

Email

ilona@gesa.cz

Prosím vyplňte své jméno
Prosím vyplňte svůj email
Prosím vyplňte své telefonní číslo
Prosím vyplňte vaši zprávu

Veškerá data našich klientů jsou přísně důverná a bez Vašeho souhlasu je neposkytujeme třetím osobám.